Een gaslucht?

Bij twijfel over uw installaties zullen wij eerst vaststellen of er een gaslek in uw leidingen zit, en kunnen wij ingrijpen voordat het probleem ernstig wordt. De prijzen voor lektests zijn degressief en kunnen worden afgetrokken in geval van interventie.

Fuitedegaz SRL: Onderneming gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van gaslekken in heel België.

Nadat u enkele veiligheidsinstructies hebt opgevolgd, zoals het ventileren van uw woning en het uitschakelen van het gas, moet u absoluut contact opnemen met een expert die zo snel mogelijk een diagnose komt stellen en de oorsprong van het gaslek opspoort   ☎ 0492442456.
Indien u ons niet kunt bereiken in verband met een gaslek of gasgeur, neem dan zo snel mogelijk contact op met :

  • Ores ☎ 0800 87 087
  • Resa ☎ 04 362 98 38
  • Sibelga ☎ 0800 19 400
  • Fluvius ☎ 0800 650 65

 

Fuitedegaz SRL, gevestigd in Brussel, is actief in heel België en werkt zowel voor particulieren als voor professionals. We zijn bewust van de urgentie van een dergelijke interventie en doen er alles aan om een snelle tussenkomst te garanderen om u te beschermen tegen elk ongeval of schade.

In geval van twijfel over uw installaties, stellen wij op voorhand vast of er een gaslek is in uw leidingen en kunnen wij ingrijpen voordat het probleem ernstig wordt. De prijzen voor lektests zijn degressief en kunnen worden afgetrokken in geval van interventie.